Brutalen trk na dirki po Franciji, zadela sta z glavama

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Italijanski kolesar Daniel Oss je v nesreči utrpel zlom vretenca.
Oglej si celoten članek

Italijanski kolesar Daniel Oss, član ekipe TotalEnergies, je bil primoran zapustiti dirko po Franciji, potem ko je na enem izmed tlakovanih predelov zahrbtne pete etape trčil v gledalce.

Kaos tlakovcev Napadalnemu Pogačarju uspel veliki met, neverjetna smola za Rogliča

Petintridesetletni veteran je v nesreči, ki se je pripetila 18 kilometrov pred ciljem, utrpel zlom vratnega vretenca, iz njegovega moštva pa so že sporočili, da ga čaka več tednov mirovanja.

Nesreča se je zgodila v tretjem tlakovanem sektorju 156-kilometrske preizkušnje, kjer je skupina ljudi nespametno prestopila rob cestišča.

Živčna vojna Velika drama na Touru: rumena majica na tleh, nato še incident z avtomobilom

Foto: Print Screen

Grozljivka Roglič kar ob cesti naravnal izpahnjeno ramo

Oss je z veliko hitrostjo pripeljal po desni strani in najprej zadel moškega v rumeni majici, ki je za silo uspel odskočiti, nato pa z glavo treščil v drugega gledalca, ki je bil tako zatopljen v snemanje z mobilnim telefonom, da ni opazil nevarnosti, ki mu preti.

V nesreči jo je skupil tudi Michael Gogl (Alpecin-Deceuninck), ki se je zaradi hudih poškodb prav tako poslovil od letošnje dirke.

Groza Gledalec v objektiv ujel Rogličev padec, ne izgleda dobro Epski prizor Van Aert se je bahal Pogiju, odgovor Slovenca mu je zaprl usta

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:15 7. Julij 2022.

    ma jest bi spustil tik pred kolesarji en kombajn. tuki se vidi kolk je folku mar. vse za eno fotko, …

  • 14:09 7. Julij 2022.

    Upam, da je bila ucna ura za francoske ovce dovolj boleca, da bojo naslednjic vsaj malo razmisljale.

  • 14:07 7. Julij 2022.

    Ce organizator ovcam s pol mozganov pusti na spustu po kockastem kolovozu tako blizu. Naj tud placa mio odskodnine zavarovanih …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.