Šport > Kolesarstvo
16369 ogledov

Brutalen trk na dirki po Franciji, zadela sta z glavama

Print Screen
Italijanski kolesar Daniel Oss je v nesreči utrpel zlom vretenca.

Italijanski kolesar Daniel Oss, član ekipe TotalEnergies, je bil primoran zapustiti dirko po Franciji, potem ko je na enem izmed tlakovanih predelov zahrbtne pete etape trčil v gledalce.

Tadej Pogačar Kaos tlakovcev Šport Napadalnemu Pogačarju uspel veliki met, neverjetna smola za Rogliča

Petintridesetletni veteran je v nesreči, ki se je pripetila 18 kilometrov pred ciljem, utrpel zlom vratnega vretenca, iz njegovega moštva pa so že sporočili, da ga čaka več tednov mirovanja.

Nesreča se je zgodila v tretjem tlakovanem sektorju 156-kilometrske preizkušnje, kjer je skupina ljudi nespametno prestopila rob cestišča.

Wout Van Aert Živčna vojna Šport Velika drama na Touru: rumena majica na tleh, nato še incident z avtomobilom

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Primož Roglič Grozljivka Šport Roglič kar ob cesti naravnal izpahnjeno ramo

Oss je z veliko hitrostjo pripeljal po desni strani in najprej zadel moškega v rumeni majici, ki je za silo uspel odskočiti, nato pa z glavo treščil v drugega gledalca, ki je bil tako zatopljen v snemanje z mobilnim telefonom, da ni opazil nevarnosti, ki mu preti.

V nesreči jo je skupil tudi Michael Gogl (Alpecin-Deceuninck), ki se je zaradi hudih poškodb prav tako poslovil od letošnje dirke.

Primož Roglič Groza Šport Gledalec v objektiv ujel Rogličev padec, ne izgleda dobro Tadej Pogačar in Wout van Aert Epski prizor Šport Van Aert se je bahal Pogiju, odgovor Slovenca mu je zaprl usta
Komentarjev 3
  • rd2dmk2 15:15 07.julij 2022.

    ma jest bi spustil tik pred kolesarji en kombajn. tuki se vidi kolk je folku mar. vse za eno fotko, ki bo zvečer nekje na twiterju inčem podobnem in kar je pomembno tuki, za ta posnetek se dobi mal drobiža.. ...prikaži več na žalost tud sedaj od tega posnetak nesreče. in sramota je da se ves novičarski svet tega oklepa. ja daj posnetek. ZASTONJ. ne pa da plačujete . pa se bo tud nehal.

  • jakec1575 14:09 07.julij 2022.

    Upam, da je bila ucna ura za francoske ovce dovolj boleca, da bojo naslednjic vsaj malo razmisljale.

  • jakec1575 14:07 07.julij 2022.

    Ce organizator ovcam s pol mozganov pusti na spustu po kockastem kolovozu tako blizu. Naj tud placa mio odskodnine zavarovanih kolesarjev.