Čančar ukradel šov, Dončić pa zasluge: "To sem ga jaz naučil"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Luka Dončić si je prilastil del zaslug za izjemen koš reprezentančnega kolega.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so morali sinoči v domači dvorani priznati premoč Denver Nuggets. Gostje so slavili s točko razlike, k čemur je pripomogla kontroverzna sodniška odločitev po izteku igralnega časa v drugi četrtini. Več o tem TUKAJ.

Sodniki so po ogledu posnetka razveljavili trojko Luke Dončića in Denverju omogočili napad za znižanje izida. Priložnost je unovčil Vlatko Čančar, ki je po navodilu trenerja zadel trojko s polovice igrišča ter tako prednost Dallasa stopil na točko.

Nora tekma To se v NBA še ni zgodilo, v glavni vlogi pa Slovenec, a ne Luka

Dončić je tekmi izrazil nestrinjanje s sodniško odločitvijo, ob tem pa si je prilastil del zaslug za Čančarjevo noro trojko. "To sem ga jaz naučil," se je pohvalil.

Čančarjev koš pa ni bil zgolj srečno naključje. Kot poroča novinar Marc Stein, so meti z velike razdalje stalnica Čančarjevega vsakodnevnega treninga.

"Govori se, da Čančar vrže po 50 žog na dan s sredine igrišča, da bi bil pripravljen za priložnosti, kakšrna se mu je ponudila nocoj, ko je bilo treba ponovno odigrati zadnji dve sekundi prvega polčasa," je poročal Stein.

Bizaren razplet Sodniki opeharili Dončića, nato je Čančar šokiral dvorano

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.