Cardiff City mora plačati odškodnino za preminulega nogometaša

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
FIFA je odločila, da mora Cardiff City francoskemu Nantesu plačati odškodnino.
Oglej si celoten članek

Mednarodna nogometna zveza (Fifa) od valižanskega Cardiff Cityja, ki sicer igra v drugi angleški ligi, zahteva, da mora odšteti šest milijonov evrov francoskemu prvoligašu Nantesu. Tako bi kluba zakopala bojno sekiro glede plačila odškodnine za tragično preminulega argentinskega napadalca Emiliana Salo.

Smrtonosna doza Grozljivo odkritje! Nogometaš ter pilot bila pred tragično nesrečo zastrupljena!

Sala je umrl 21. januarja v letalski nesreče na poti v svoj novi klub na Otok. Cardiff pa doslej ni hotel plačati dela zneska (polna odškodnina je znašala 17 milijonov evrov), za katerega sta se z Nantesom dogovorila pred nesrečo.

Član Nantesa je sicer slovenski reprezentant Rene Krhin.

Vpleta se FIFA Primer prestopa tragično preminulega Sale se vse bolj komplicira

Grozljivo Fotografirali Salino truplo, nato slike objavili na spletu

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.