Šport > Nogomet
844 ogledov

Primer prestopa tragično preminulega Sale se vse bolj komplicira

emiliano sala Epa
Fifa je pozvala k takojšnji rešitvi zapleta plačila za prestop Sale.

Krovna nogometna zveza Fifa je pozvala valižanski Cardiff in francoski Nantes, naj v desetih dneh končata spor zaradi plačila prestopa Emiliana Sale. Kluba se ne moreta dogovoriti o plačilu 17 milijonov evrov odškodnine za igralca, ki je umrl v letalski nesreči na poti k novemu klubu. Fifa je kluboma dala deset dni, sicer bo ukrepala sama.

Konec je Šport Policija potrdila: Iz razbitin smo potegnili truplo Emiliana Sale

Kot poroča francoska tiskovna agencija AFP, bo Fifa po tem roku, če se kluba ne bosta dogovorila, sama odločila o plačilu, podrobnosti poziva pa pri Fifi za zdaj niso razkrili.

Nantes, iz katerega je sala prestopil v Cardiff, zahteva plačilo 17 milijonov evrov odškodnine, za katero sta se kluba dogovorila. Cardiff pa ne želi plačati niti prvega dela kupnine v znesku šest milijonov evrov. Kluba sta dogovor sklenila 17. januarja letos.

emiliano sala Smrtonosna doza Šport Grozljivo odkritje! Nogometaš ter pilot bila pred tragično nesrečo zastrupljena!

Argentinec je umrl 22. januarja letos, potem ko je zasebno letalo, s katerim je letel iz Francije v Wales, strmoglavilo v Rokavskem prelivu. Razbitine letala, v katerem je poleg nogometaša umrl še pilot, so našli šele 4. februarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice