Šport > Nogomet
7730 ogledov

Umrl oče tragično preminulega nogometaša

Romina Sala Horacio Sala Epa Sestra Romina in oče Horacio na pogrebu sina Emiliana letošnjega februarja.

Emiliano Sala je, kot mnogi gotovo veste, 21. januarja umrl v letalski nesreči, ko je potoval iz francoskega Nantesa v britanski Cardiff. Argentinca so po izginotja letala z radarja dolgo iskali in nekaj tednov po katastrofi našli njegovo truplo.

Emiliano Sala BBC Šport Salin pilot sploh ne bi smel leteti

28-letni Sala je za seboj pustil užaloščeno družino, slednjo pa je v teh dneh prizadela še ena tragedija. V 59. letu starosti je namreč za posledicami srčnega napada umrl Horacio Sala, oče preminulega nogometaša. Argentinski mediji poročajo, da je Horacio izdihnil v svoji postelji.

Emiliano Sala Psička Nala Šport Zvesta psička izginulega nogometaša dobila nove lastnike

Oče Horacio je po nesreči Emiliana odprl svoje srce v enem od intervjujev. "Ne morem verjeti. Zdi se, kot da gre za sanje. Za nočno moro. Sem povsem obupan. Moj sin je bil skromen fant iz majhnega mesta, bil je fant, ki se je za vse moral boriti," je takrat povedal skrušeni oče, ki ga je smrt otroka očitno usodno prizadela.

Emiliano Sala je umrl v letalski nesreči skupaj s pilotom manjšega letala Piper Malibu Davidom Ibbotsonom. Po podpisu pogodbe s klubom Cardiff City se je Argentinec za krajše obdobje vrnil v Francijo, nato pa ob ponovnem preletu Rokavskega preliva izgubil življenje.

Emiliano Sala letalo Tragično Šport Nove podrobnosti usodnega leta
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice