Šport > Nogomet
2298 ogledov

Salin pogreb zasenčil sorodnik: "Ubili so ga!"

Pogreb Emiliana Sale Epa
Truplo tragično preminulega nogometaša Emiliana Sale je pokopano, pogreb pa je zaznamoval sorodnik s hudimi obtožbami.

V soboto je potekal pogreb argentinskega napadalca Emiliana Sale, ki je tragično preminil 21. januarja v strmoglavljenju letala v Angleški kanal, potem ko se je iz Nantesa vračal v Cardiff, v katerega je uradno prestopil pred nekaj dnevi.

Emiliano Sala Obdukcija Šport Znano je, zakaj je umrl Emiliano Sala

Pogreb je potekal v njegovem rodnem Santa Feu. Komemoracija se je začela ob sedmih zjutraj po lokalnem času v dvorani njegovega kluba iz otroštva, San Martin de Progreso. Zbralo se je več kot 3,5 tisoč ljudi, ki so se prišli še zadnjič poslovit od priljubljenega nogometaša.

Prisoten je bil tudi trener Cardiff Cityja, Neil Warnock, ki je bil vidno pretresen: "Takšne stvari so šokantne. Ne morem si niti predstavljati čustva, katera doživlja Salina družina, toda danes moramo biti vsi združeni. Zelo mi je žal zaradi Mercedes, Romine... Spoznal sem tudi Emilianovega očeta. Bilo je težko jutro za vse."

Pogreb Emiliana Sale | Avtor: Epa Epa

Najglasnejši na pogrebu pa je bil Emilianov sorodnik Matias Gatti, ki je izjavil, da je bil argentinski nogometaš ubit:

"Tu je bilo veliko nepravilnosti. Vse je bilo napravljeno zelo slabo, obenem pa so ga prisilili, da vstopi na to letalo. Postal je pomembna figura in pustili so ga samega, nihče ni bil ob njem. Emiliana so ubili!"

Pogreb Emiliana Sale | Avtor: Epa Epa

"Vse se mora raziskati, ker obstajajo številne nepravilnosti. Morali bi biti bolj previdni ter mu dovoliti, da potuje z drugim letalo," je zaključil Gatti.

Emiliano Sala St. Mary's Video Šport Sramotno norčevanje iz umrlega Argentinca
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice