Carter razkril zanimiv pogovor s pokojnim Bryantom

Foto: Epa vince carter kobe bryant
Košarkar z najdaljšim stažem v ligi NBA se spominja enega zadnjih pogovorov s Kobejem Bryantom.
Oglej si celoten članek

Vince Carter, košarkar Atlante Hawks, ki v ligi NBA igra rekordno 22. sezono, se živo spominja pogovora s pokojnim zvezdnikom Los Angeles Lakers izpred štirih let, potem ko je Kobe Bryant odigral svojo zadnjo tekmo v dresu slovitega moštva iz mesta angelov.

Carter se je v zadnjih letih večkrat spogledoval s koncem kariere, vendar sta ga ljubezen do igre in strah pred upokojitvijo vselej premamila, da se je vrnil na parket.

Strah pred pokojem je do danes izpuhtel, za kar je v veliki meri zaslužen Bryant.

Žalostno Tudi v grobu nima miru, njegova mama ne pozna sramu

"O upokojitvi nisem niti govoril, dokler se nisem pogovarjal z mojim dobrim prijateljem Kobejem, ki mi je povedal, kako zelo uživa v pokoju. 'Všeč ti bo, zaupaj mi,' mi je dejal. 'Še bova govorila o tem. Povedal ti bom, kako sem se spoprijel s tem. Šel sem korak za korakom in še nikoli nisem bil srečnejši.' Po tem pogovoru sem lahko končno samozavestno izrekel besedo 'upokojitev'. Samo zaradi najinega kratkega pogovora na igrišču," je povedal eden najboljših zabijalcev vseh časov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.