Šport > Košarka
207 ogledov

Carter razkril zanimiv pogovor s pokojnim Bryantom

vince carter kobe bryant Epa
Košarkar z najdaljšim stažem v ligi NBA se spominja enega zadnjih pogovorov s Kobejem Bryantom.

Vince Carter, košarkar Atlante Hawks, ki v ligi NBA igra rekordno 22. sezono, se živo spominja pogovora s pokojnim zvezdnikom Los Angeles Lakers izpred štirih let, potem ko je Kobe Bryant odigral svojo zadnjo tekmo v dresu slovitega moštva iz mesta angelov.

Carter se je v zadnjih letih večkrat spogledoval s koncem kariere, vendar sta ga ljubezen do igre in strah pred upokojitvijo vselej premamila, da se je vrnil na parket.

Strah pred pokojem je do danes izpuhtel, za kar je v veliki meri zaslužen Bryant.

Kobe Bryant Žalostno Šport Tudi v grobu nima miru, njegova mama ne pozna sramu

"O upokojitvi nisem niti govoril, dokler se nisem pogovarjal z mojim dobrim prijateljem Kobejem, ki mi je povedal, kako zelo uživa v pokoju. 'Všeč ti bo, zaupaj mi,' mi je dejal. 'Še bova govorila o tem. Povedal ti bom, kako sem se spoprijel s tem. Šel sem korak za korakom in še nikoli nisem bil srečnejši.' Po tem pogovoru sem lahko končno samozavestno izrekel besedo 'upokojitev'. Samo zaradi najinega kratkega pogovora na igrišču," je povedal eden najboljših zabijalcev vseh časov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.