"Če bi to popravljal, bi potreboval dva meseca."

Foto: Profimedia Peter Prevc Planica 2019
Po prvi posamični tekmi v Planici sta bila najbolj zadovoljna Timi Zajc in Peter Prevc.
Oglej si celoten članek

Glavni slovenski adut Timi Zajc je uvodno preizkušnjo v Planici končal na četrtem mestu in spotoma poskrbel za nov osebni rekord, ki zdaj znaša 240 metrov. Prvo peterico je zaokrožil Domen Prevc, po tekmi pa se je smejalo tudi njegovemu bratu Petru (10. mesto), ki meni, da je pokazal svoj maksimum

Uvodno dejanje Izjemen ekipni uspeh slovenskih orlov

Poleg omenjene trojice sta točke svetovnega pokala osvojila še Anže Semenič na 20. in Bor Pavlovčič na 29. mestu.

Bertoncelj: "Ni grenkega priokusa."

Izjave slovenskih fantov:

"Res sem zelo zadovoljen. Ne glede na vse, na koncu ni bilo stopničk, ampak če bi me že včeraj kdo vprašal, niti najmanj nisem pomislil na stopničke. Dokler bom letel tako daleč, da bom sam sebe presenečal, bo vse popolno."

Timi Zajc

"To so bili maksimalni skoki, ki sem jih sposoben narediti. Če bi to zdaj popravljal, bi potreboval še dva meseca tekem. Pogoji so mi danes kar šli na roko, v njih sem se lažje ujel, bolj kot včeraj v vzgonskem vetru. Upam, da sem dobil danes dovolj zaupanja, da bom jutri lahko daleč letel po zraku."

Peter Prevc

"Dva lepa skoka, sem zadovoljen. Razmere so bile pač takšne, kot so bile. Na to ne morem vplivati. Danes so bili drugi pač boljši in treba jim je čestitati. Jaz sem užival."

Domen Prevc

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.