Šport > Zimski športi
1027 ogledov

"Če bi to popravljal, bi potreboval dva meseca."

Peter Prevc Planica 2019
Po prvi posamični tekmi v Planici sta bila najbolj zadovoljna Timi Zajc in Peter Prevc.

Glavni slovenski adut Timi Zajc je uvodno preizkušnjo v Planici končal na četrtem mestu in spotoma poskrbel za nov osebni rekord, ki zdaj znaša 240 metrov. Prvo peterico je zaokrožil Domen Prevc, po tekmi pa se je smejalo tudi njegovemu bratu Petru (10. mesto), ki meni, da je pokazal svoj maksimum

Poleti  v Planici Uvodno dejanje Šport Izjemen ekipni uspeh slovenskih orlov

Poleg omenjene trojice sta točke svetovnega pokala osvojila še Anže Semenič na 20. in Bor Pavlovčič na 29. mestu.

Poleti  v Planici Bertoncelj: Šport "Ni grenkega priokusa."

Izjave slovenskih fantov:

"Res sem zelo zadovoljen. Ne glede na vse, na koncu ni bilo stopničk, ampak če bi me že včeraj kdo vprašal, niti najmanj nisem pomislil na stopničke. Dokler bom letel tako daleč, da bom sam sebe presenečal, bo vse popolno."

Timi Zajc

"To so bili maksimalni skoki, ki sem jih sposoben narediti. Če bi to zdaj popravljal, bi potreboval še dva meseca tekem. Pogoji so mi danes kar šli na roko, v njih sem se lažje ujel, bolj kot včeraj v vzgonskem vetru. Upam, da sem dobil danes dovolj zaupanja, da bom jutri lahko daleč letel po zraku."

Peter Prevc

"Dva lepa skoka, sem zadovoljen. Razmere so bile pač takšne, kot so bile. Na to ne morem vplivati. Danes so bili drugi pač boljši in treba jim je čestitati. Jaz sem užival."

Domen Prevc

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.