Čez zid zgrmel v prepad, prve besede šokirale zdravnika

Foto: youtube
Foto: youtube
Danski kolesar jo je dobro odnesel.
Oglej si celoten članek

Dirka po Kataloniji je že po prvi etapi poskrbela za veliko dramo, ko se je po sprintu v cilju zgrudil italijanski kolesarski zvezdnik Sonny Colbrelli, ki je potreboval masažo srca, na koncu pa so ga v stabilnem stanju in pri zavesti prepreljali v bolnišnico.

Očividec To se je dogajalo po Colbrellijevem prihodu v cilj Drama v cilju Kolesarski as obležal, potrebna je bila masaža srca

Tudi druga etapa ni minila brez težav za kolesarje v karavani, tokrat jo je ob spustu skupil danski kolesar Mattias Skjelmose Jensen. Član ekipe Trek-Segafredo se je pri veliki hitrosti zapletel z drugim kolesarjem, izgubil nadzor nad kolesom in trčil v betonski zid, nato pa preko njega poletel v prazno.

Ko se je zdravniška ekipa ustavila na mestu nesreče, je Jensen že plezal proti vrhu pobočja, nato pa se je z nekaj pomoči naposled vrnil na cestišče. Zdravnik je želel pregledati njegove poškodbe, a ga je 21-letni Danec odločno zavrnil: "Dobro sem, dobro sem. Samo dajte mi kolo!" 

Na tega je sicer moral počakati, saj ga je pred njim dobil tudi njegov moštveni kolega Antwan Tolhoek, ki je bil prav tako udeležen v omenjeno nesrečo. 

Na koncu etape je Jansen celo osvojil 10. mesto.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:52 23. Marec 2022.

    To niso nogometaši ....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.