Cristiano Ronaldo žrtev tatov

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Portugalski zvezdnik je med igranjem za reprezentanco utrpel premoženjsko škodo.
Oglej si celoten članek

Eden najboljših nogometašev vseh časov Cristiano Ronaldo sredinega večera ne bo ohranil v lepem spominu. V Lizboni je na prijateljski tekmi Portugalske in Španije (0:0) ostal brez zadetka in zmage, nato pa je izvedel še eno slabo novico.

Spet prijatelja Ronaldo in Ramos zaradi Modrića nista govorila dve leti

Njegovo hišo v Funchalu na Cristianovem domačem otoku Madeiri so namreč obiskali tatovi. Ti so vdrli v objekt in odnesli nekaj predmetov, ki sicer nimajo velike vrednosti, poročajo lokalni mediji.

Tatovi naj bi vdrli skozi zadnja vrata in domovanje napadalca Juventusa zapustili po le nekaj minutah, so še navedli mediji na Madeiri.

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo vila Madeira

Krinka Rus razburkal javnost: "Ronaldo ima rad moške, dobil sem 100.000 ..."

Med odtujenimi predmeti je bil tudi Ronaldov podpisan dres, ki je bil namenjen za obdarovanje oziroma dobrodelne namene.

Ukradenih je bilo še nekaj stvari, a nič posebej dragocenega za multimilijonarja, kakršen je Ronaldo. Ta ima na letni ravni več skoraj 40 milijonov evrov plače, ogromno pa mu prinesejo še različne druge poslovne dejavnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:17 9. Oktober 2020.

    Prav tak naj ima nekaj viška, za 1000 let življenja pa res nerabi prihrankov. Za njega bi morale biti vse …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.