Dallas nocoj spet v akciji. Ali tudi Dončić?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Telički zaključujejo miniturnejo štirih gostovanj, oba zvezdnika sta načeta.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so v nedeljo zvečer po srednjeevropskem času v gosteh ugnali Minnesota Timberwolves (91:111). To jim je uspelo brez pomoči Luke Dončića, ta celi poškodbo prsta na levi roki.

Tekma sezone Porzingis eksplodiral ob Dončićevi odsotnosti

Že v noči na torek po našem času pa Teksačane čaka nova tekma, tokrat pri Chicago Bulls, na prizorišču nedavnega All-Star vikenda.

V Minneapolisu je blestel Kristaps Porzingis, a tudi Latvijec ni povsem zdrav. Tako kot Dončić je bil za obračun v "vetrovnem mestu" vprašljiv.

Oster odziv LeBron o odnosu z Lukom, Zionom, Traejem... : "Kušnite me na rit!"

Trener Dallasa Rick Carlisle je po tekmi proti Minnesoti dejal, da bodo o aktivnostih obeh igralcev odločili pred tekmo v Chicagu, ko bo znanega več o poteku okrevanja.

Nekaj ur pred začetkom srečanja je postalo jasno, da Porzingis ne bo zaigral. Na seznamu poškodovanih so se mu pridružili še Jalen Brunson, Seth Curry in Dwight Powell. Dončić je začel v prvi peterki.

Po zaključku gostovanj bodo Mavs naslednje tri obračune odigrali v svojem American Airlines Centru. Njihovi prvi tekmeci bodo New Orleans Pelicans.

Razkritje Dončić se je obrnil nanj: "Prosim, če tole javno objaviš."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.