Dallas ujel 'le' Curryja, Luka zadovoljno 'tvitnil'

Foto: Profimedia Seth Curry, Steph Curry
Luka Dončić ima novega soigralca.
Oglej si celoten članek

V kopici odmevnih prestopov, ki so se zgodili po odprtju pogajanj prostih košarkarjev s klubi, se je nekoliko slabše odrezal Dallas. Ta si je želel ob bok Kristapsu Porzingisu in Luki Dončiću dodati še kakšnega zvezdnika, a so ti po vrsti odklonili sodelovanje. V vodo je padel tudi prihod Gorana Dragića, glavni tarči pa sta tako postala nekdanji košarkar Uniona Olimpije Danny Green in Seth Curry, ki je v preteklosti že nosil dres Mavericksov.

Brat zvezdnika Stepha Curryja, tudi Seth je znan po svoji natančni roki, je pristal na vrnitev v Teksas, v naslednjih štirih sezonah bo zaslužil 32 milijonov dolarjev.

Green bo še počakal na odločitev Kawhija Leonarda s katerim sta pri Torontu v minuli sezoni osvojila naslov NBA prvaka. Če se bo superzvezdnik odločil ostati v Kanadi, bo verjetno to storil tudi Green, ki si želi s svojim dolgoletnim soigralcem, skupaj sta igrala tudi v San Antoniu, še enkrat naskočiti sam vrh lige.

Navijači na nogah Dragićev bodoči soigralec takole govoril o Miamiju

Pojasnilo agenta Dragić že "oblekel" dres Dallasa, nato se je zataknilo

Svojega novega soigralca je na twitterju pozdravil tudi Dončić. "Dobrodošel nazaj," je zapisal slovenski košarkar, Seth pa si je zaželel dobro sezono Dallasa in  odvrnil: "Naredimo to!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.