Dallas zrušil mit o Dončiću

Foto: Twitter luka dončić
Tudi v moštvu Dallas Mavericks so se odločili, da bodo pomagali zrušiti najnovejši mit o Luki Dončiću.
Oglej si celoten članek

V zadnjem času je bile prelitega ogromno črnila o tem, kakšna je forma slovenskega čudežnega dečka pred nadaljevanje NBA sezone.

Namigovanja, da se je Luka med premorom v Sloveniji močno zredil, je okrepil neposrečen prevod izjave kondicijskega trenerja Jureta Drakslarja, ki je dejal, Dončić ni v najboljši formi, a je imel, kot je kasneje pojasnil, pri tem v mislih zgolj (ne)pripravljenost za igranje tekem, s čimer se bodo ob ponovnem zagonu aktivnosti v Orlandu soočali vsi sodelujoči.

Stvari so šle tako daleč, da se je oglasil celo Dončić, ki se je na družbenih omrežjih posmehoval govoricam o domnevno slabi fizični pripravljenosit.

Oglasil se je Dončiću prekipelo: "Kje dobite te informacije?"

Zdaj je slovenskemu košarkarju na pomoč priskočilo še njegovo moštvo, ki je na uradnem tviter profilu objaviloo nekaj utrinkov z njegovega treninga v telovadnici.

Sodeč po fotografijah lahko rečemo, da Dončić pred nadaljevanje sezone izgleda več kot dobro.

Moštva se bodo v Orlandu zbrala 7. julija. Prve tekme bodo na sporedu konec julija, končnica pa naj bi se začela 17. avgusta. Za zidovi tematskega parka Disney World bodo veljala zelo stroga pravila za košarkarje in njihove obiskovalce, liga pa je bodoče obiskovalce že opozorila, naj parka ne obiskujejo v upanju, da bi tam naleteli na kakšnega NBA zvezdnika.

Nadaljevanje sezone Če ste upali, da boste naleteli na Dončića, ste se zmotili

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.