"Lukaaaaaaaa z metalcem ognja. Moj bog!"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ob fenomenalni predstavi Luke Dončića ne tekmi s Clevelandom sta imela svoje povedati tudi najnovejši okrepitvi Dallasa.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so na gostovanju pred številnimi slovenskimi navijači v Clevelandu premagali tamkajšnje Cavs s 111:98, glavno ime tekme pa je bil ponovno naš Luka Dončić.

Slovenci zasedli tribune Slovenska glasba pred in po tekmi lige NBA

Moral bi biti All Star! Nor prvi polčas Dončića za zmago pred množico zdomcev

Luka je v svoje roke vzel vajeti igre precej okrnjene ekipe Mavericksov, za katero še niso zaigrale okrepitve iz New Yorka, prav tako pa so klub že zapustili Wesley Matthews, Dennism Smith Jr. ter DeAndre Jordan, in bil s 35 točkami, 11 skoki in 6 asistencami najzaslužnejši za novo zmago Dallasa.

S svojo izjemno predstavo pa je tudi navdušil dva izmed svojih novih soigralcev, ki jih je Dallas pridobil v nedavni menjavi igralcev z ekipo New York Knicks.

Dončić je namreč po novi zmagi na socialnih omrežjih zapisal: "Odlična zmaga!"", na kar mu je latvijski zvezdnik in najnovejši član Teličkov Kristaps Porzingis odpisal: "Midva se bova še zabavala, mali brat!!"

Foto: Instagram Kristaps Porzingis

Nič manj navdušeno pa ni deloval Tim Hardaway Jr., ki je na svojem Facebook Story zapisal: "Lukaaaaaaaa z metalcem ognja. Moj bog"

Foto: Facebook Tim Hardaway Jr.

Srbski Telegraf: "Razlogi, zakaj je bil Dončić ogoljufan"

Mož beseda Luka izpolnil obljubo, ki jo je dal bolnemu navijaču

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.