Šport > Košarka
5605 ogledov

Luka izpolnil obljubo, ki jo je dal bolnemu navijaču

luka dončić Epa
Luka Dončić ni pozabil.

Ameriški Slovenec Joey Tromba je velik navijač Luke Dončića, zato ga je družina za božič razveselila z vstopnico za tekmo med Clevelandom in Dallasom. A ker so pred kratkim pri njem odkrili raka in mora skozi proces kemoterapije, si ni mogel v živo ogledati tekme.  

Luka Dončić Slovenci zasedli tribune Šport Slovenska glasba pred in po tekmi lige NBA

"Ogromno bi mu pomenilo, če bi vseeno lahko spoznal svojega velikega idola. Rada bi pridobila Lukovo pozornost in ga prosila, če bi lahko obiskal Joeyja, ko bo v Clevelandu," je pred dnevi na twitterju zapisala sestra Sophia in zaprosila Slovence, naj mladega zvezdnika opozorijo na njeno željo. Luka je zapis opazil in obljubil obiski pri Joeeyju. Zdaj je besedo tudi držal.

"Nikoli se ne spremeni. Bilo mi je v čast, da sem spoznal svojega najljubšega igralca. Hvala za podporo," je zdaj na instagramu ob skupni fotografiji zapisal Tromba. "Karkoli potrebuješ, kolega," je bil odgovor ob ključniku (hashtagu) #trombastrong.

Luka Dončić Moral bi biti All Star! Šport Nor prvi polčas Dončića za zmago pred množico zdomcev

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.