Šport > Košarka
9104 ogledov

Je to trenutek, ko so mu povedali?

luka dončić Epa
Luka Dončić ne bo igral na glavnem dogodku All-Star vikenda. Za to naj bi izvedel med tekmo proti Detroitu.

Ponoči so sporočili odločitev trenerjev lige NBA, ki so odločali o tem, kdo bo igral na tekmi vseh zvezd, ki o 17. februarja v Charlottu. Kljub odličnim predstavam, ki jih je prikazal v prvi sezoni v NBA, Luka Dončić ni dobil dovolj glasov trenerjev. 

Pri Bleacher Report so objavili posnetek trenutka, ko naj bi Luka izvedel, kako so se odločili trenerji. Novico so mu predali med tekmo, ki jo je Dallas igral proti Detroitu. Njegova reakcija pove vse. 

"Mogoče naslednje leto," je po tekmi zbranim novinarjem dejal Dončić in dodal, da je bil vesel, da je bil v igri za eno od prostih mest. Ko je eden od prisotnih novinarjev dejal, da je bil po glasovanju navijačev na drugem mestu, je Dončić odvrnil: "Očitno to ne pomeni veliko." 

Luka Dončić All-Star Šport Luka Dončić izvisel Luka Dončić Supertandem Šport Luka Dončić dobiva superzvezdniškega soigralca

Dončić na tekmi vzhajajočih zvezd

Trenerji lige NBA so za rezervne igralce ekipe Zahoda izbrali LaMarcusa Aldridga (San Antonio Spurs), Anthonyja Davisa (New Orleans Pelicans), Nikolo Jokića (Denver Nuggets), Damiana Lillarda (Portland Trail Blazers), Klayja Thompsona (Goldens State Warriors), Karl-Anthonyja Townsa (Minnesota Timberwolves) in Russlla Westbrooka (Oklahoma City Thunder).

Dončić bo v Charlottu nastopil le na tekmi vzhajajočih zvezd (15. februar) ter v sobotnem spretnostnem poligonu. Na tekmi vzhajajočih zvezd se bosta pomerili ekipi sveta ter ameriških košarkarjev. Za slednje bodo igrali Donovan Mitchell, Jarrett Allen, Marvin Bagley, De'Aaron Fox, Lonzo Ball, Kyle Kuzma, John Collins, Trae Young, Jaren Jackson in Jayson Tatum. Za ekipo sveta pa poleg Dončića še Ben Simmons, OG Anunoby, Deandre Ayton, Bogdan Bogdanović, Shai Gilgeous-Alexander, Rodions Kurucs, Lauri Markkanen, Josh Okogie in Cedi Osman. Na klopi Američanov bo Kyrie Irving, na klopi sveta pa Dirk Nowitzki.

Luka Doncic Šport Luka Dončić: Dirk, ne preveč kričati name, prosim Luka Dončić Užaljen? Kje pa! Šport Dončić še podžgal šale na svoj račun

 

Komentarjev 2
  • db08d766e1b32fb730acfd95068d4776f2ee2b27 21:53 01.februar 2019.

    Ameriški trenerji so se vsrali, ker se zavedajo, da bi bil na tekmi glavni Luka, ki izhaja iz Evropske šole košarke in bi tako priznali, da niso nič boljši trenerji od Evropskih in enako velja za Ameriške igralce..........

  • glicinija 12:16 01.februar 2019.

    za nas vseeno ZMAGOVALEC

Sorodne novice