De Bruyne z zlomljenim nosom in očesno votlino

Foto: Epa
Foto: Epa
Belgijski reprezentant je po poškodbi v finalu Lige prvakov začel bitko s časom.
Oglej si celoten članek

Belgijski nogometni reprezentant Kevin de Bruyne je na sobotni finalni tekmi Lige prvakov v Portu med njegovim Manchester Cityjem in Chelseajem (0:1) po trku z Nemcem Antoniom Rüdigerjem v 60. minuti zapustil igrišče. Današnji podroben zdravniški pregled je pokazal, da si je pri tem zlomil nos in očesno votlino na levi strani obraza.

"Ne morem verjeti!" Spet je to naredil: Guardiola pod plazom ostrih kritik!

"Pravkar sem se vrnil iz bolnišnice. Diagnoza je pokazala, da sem utrpel zloma nosne kosti in očesne votline na levi strani obraza. Počutim se dobro, sobotni poraz pa še vedno boli," je na svojem Twitterju zapisal De Bruyne.

Foto: Epa Kevin de Bruyne Chelsea Man City finale LP

Sobotna finalna tekma Lige prvakov v Portu se je končala z zmago Chelseja z 1:0, edini gol na tekmi pa je v 42. minute dosegel Kai Havertz.

Video Junak sezone preklinjal v živo

Kreativni belgijski nogometni reprezentant De Bruyne pa je zdaj začel bitko s časom za nastop na evropskem prvenstvu. Belgija se bo čez enajst dni na svoji uvodni tekmi v Sankt Peterburgu pomerila z Rusijo, v njeni skupini pa nastopata še Danska in Finska.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.