Đoković se je znova rešil

Foto: Epa
Foto: Epa
Srb Novak Đoković je skupinski del zaključnega turnirja ATP v Torinu končal neporažen. V tretjem nastopu je po treh urah in enajstih minutah igre premagal Rusa Danila Medvedjeva s 6:3, 6:7 in 7:6.
Oglej si celoten članek

Đoković je znova pokazal vse svoje mojstrstvo, saj je v tretjem nizu že zaostajal z "breakom", Medvedjev je namreč pri vodstvu s 5:4 serviral za zmago, toda Srb se je izvlekel in nato dvoboj sebi v prid odločil v podaljšanji igri. 

Dvoboj je bil brez tekmovalnega naboja, saj je imel Srb že zagotovljeno mesto v polfinalu, Rus pa je pred tem izgubil z rojakom Andrejem Rubljovom in Grkom Stefanosom Cicipasom. Slednja se bosta danes zvečer pomerila za preostalo prosto mesto v polfinalu.

ATP finals Znani so že trije polfinalisti

Zmagovalec se bo v polfinalu pomeril z Norvežanom Casperjem Ruudom, ki je v zeleni skupini osvojil prvo mesto z izkupičkom 2-1, Novak Đoković pa bo igral proti Američanu Taylorju Fritzu.

Bo lahko igral? Avstralci sprejemajo odločitev glede Đokovića za prihodnje leto

Đoković je z zmago proti Medvedjevu zaslužil skoraj 370.000 evrov, kolikor je vredna vsaka zmaga na zaključnem turnirju, in hkrati ohranil stoodstotni izkupiček v Torinu, ki mu lahko ob končni zmagi v nedeljo prinese nagrado v višini nekaj več kot 4,5 milijona evrov.

Zaključni masters Konec sanj za Nadala

Izid, finale ATP:
- rdeča skupina, 3. krog:
Novak Đoković (Srb/7) - Danil Medvedjev (Rus/4) 6:3, 6:7 (5), 7:6 (2).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.