Đokovićev oče s prstom pokazal na krivca in priznal: "Novak ni dobro"

Foto: Twitter srđan đoković
Oče srbskega tenisača trdi, da njegov sin ni odgovoren za nastalo situacijo okoli teniškega Adria Toura.
Oglej si celoten članek

Kontroverzni Srđan Đoković, oče najboljšega tenisača na svetu, v medijih znan tudi kot velik kritik Rogerja Federerja in goreč navijač svojega sina, je za zdravstveno krizo, h kateri je pripomogel teniški turnir Adria Tour, okrivil kar Grigorja Dimitrova.

Adria Tour Šok v Zadru: zvezdnik pozitiven na covid-19, finale odpovedan!

Bolgarski tenisač je bil namreč prvi, ki je javno potrdil okužbo covidom-19. Kmalu zatem se je izkazalo, da so se z virusom okužili tudi številni drugi, med njimi tudi Đoković in njegova soproga Jelena.

Biološka bomba To je najmlajša žrtev druženja z Đokovićem

"Dimitrov je v Zadar prispel že bolan. Kdo ve, kje se je okužil. Ni se pravočasno testiral, kar zagotovo ni bilo v redu. Povzročil je veliko škodo Hrvaški, Srbiji in naši družini. Naredili bomo vse, da v prihodnosti ponovimo turnir v normalnih okoliščinah, ko se bomo lahko z zadovoljstvom vrnili," je dejal Đoković starejši.

'Korona' zabava Škandalozen posnetek, kako so Đoković in Co. širili covid-19

Spregovoril je tudi o počutju svojega sina. "Novak se fizično počuti dobro, psihično pa ne, kar velja za vse nas. Normalno, da se počuti slabo, a takšna je pač situacija. Skupaj bomo iz tega izšli še močnejši. Zavedati se moramo, da bo vse to minilo," je poudaril oče 17-kratnega osvajalca grand slamov.

Đokovićev oče "Naj Federer počne kaj dugega, vzgaja otroke, smuča..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 10:01 25. Junij 2020.

    To je pač en pokvarjen balkanc.

  • 14:08 24. Junij 2020.

    zdej pa bolgar kriv...kriv je pohlep

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.