"Dončić bo velik problem"

Foto: Epa steph curry draymond green
Oglej si celoten članek

Dvakratni najkoristnejši igralec lige (MVP) Steph Curry in obrambni igralec lanske sezone Draymond Green sta z izbranimi besedami spregovorila o Luki Dončiću. Zvezdnika Golden State Warriors sta se o Slovencu razgovorila po tekmi z Dallas Mavericks, ki so jo branilci naslova dobili z izidom (116:120).

NBA Slaba novica iz Dallasa: Luka Dončić se je poškodoval

"Zelo je samozavesten, igra z veliko stila. Nocoj je bil zelo vroč na začetku tekme. Pokazal je nekaj patentiranih potez. Ve, kaj počne. Čeprav je novinec, zna doseči svoje. Lepo bo spremljati njegov razvoj v ligi NBA. On bo zvezdnik," je prepričan Curry.

Drama Dončić padel na otroka, nato navdušil celo dvorano

Dončića je prehvalil tudi Green. "Fant je dober. Ima tisto, kar potrebuje. On bo velika težava. Težava je že zdaj. Dober bo zelo dolgo časa. Spraševali smo se, ali lahko v NBA počne to, kar je počel v Evroligi. Lahko. Zabavno ga je gledati. Dvignil je njihovo ekipo. Po mojem sploh niso pričakovali, da bo tako dober," je povedal eden najboljših obrambnih igralcev v ligi.

Negotovost V Dallasu trepetajo za Dončića

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.