Dončić dobiva novega zvezdniškega soigralca

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Devin Booker bo v ekipi, za katero igra tudi Luka Dončić, na tekmi zvezdnikov v Chicagu zamenjal poškodovanega Damiana Lillarda.
Oglej si celoten članek

Na bližnji tekmi zvezdnikov v severnoameriški košarkarski ligi NBA, ki bo v noči na ponedeljek v Chicagu, bo namesto poškodovanega branilca Portlanda Damiana Lillarda nastopil Devin Booker iz Phoenixa, so zapisali na spletni strani NBA. V vetrovnem mestu bo nastopila tudi slovenska košarkarska senzacija Luka Dončić.

Dvajsetletni Ljubljančan v dresu Dallasa, ki je na današnji vrnitvi na igrišča po poškodbi desnega gležnja Sacramentu nasul 33 točk ter zbral še dvanajst skokov in osem podaj, bo v vetrovnem mestu najprej nastopil na tekmi vzhajajočih zvezd, nato pa še na osrednji tekmi zveznikov najmočnejše košarkarske lige na svetu.

Booker je prvi igralec Phoenixa po Stevu Nashu iz leta 2012, ki bo nastopil na tekmi zvezdnikov. Zaigral bo v ekipi LeBrona Jamesa, v njej pa bodo poleg Dončića v začetni peterki še Anthony Davis, Kawhi Leonard in James Harden.

Rezervisti te ekipe so poleg Bookerja še Nikola Jokić, Chris Paul, Domantas Sabonis, Ben Simmons, Jayson Tatum in Russell Westbrook.

Show v Dallasu Ko v Dončićevi dvorani odmeva Šaban Šaulić... Nora statistika O tem so sanjali v Dallasu, Dončić in Porzingis končno 'kliknila' Obračunala Trener Sacramenta med tekmo napadel Dončića, to so podrobnosti Trda mu prede Divac je z Dončićem podpisal svojo obsodbo

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.