Dončić dominira tudi v atraktivnih potezah

Foto: Profimedia
Slovenski najstnik je glavni akter vrhuncev prve polovice rednega dela elitnega evropskega klubskega tekmovanja.
Oglej si celoten članek

Redni del Evrolige se je prevesil v drugo polovico, v končnico se bo uvrstilo osem od šestnajstih ekip. 

Na mestih, ki ob koncu sezone vodijo v play-off, je tudi Real Madrid, čeprav se sooča s številnimi poškodbami. Breme je na svoja ramena vzel Luka Dončić in z bleščečimi predstavami Madridčane izvlekel iz krize, pri tem pa poskrbel za nekaj novih rekordov.

Kakšne besede Legenda jugoslovanske košarke o Dončiću

A Dončić ni le učinkovit, ampak tudi atraktiven. Evroliga je po 15 kolih rednega dela izbrala deset najlepših akcij dosedanjega poteka tekmovanja in med vrhunci se je kar trikrat znašel Dončić.

Fantastičen dribling in asistenca proti Barceloni se je zvrstila na deseto mesto, iznajdljiva podaja za efekten protinapad proti milanski Olimpii na tretje, natančen met prek celotnega igrišča proti Barceloni pa na prvo.

Luka Dončić Zgodovinski rekord in epska "banana" za slovo od 2017

spor v družini? Mama Luke Dončića: "To je laž, katastrofa"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.