Dončić razkril, kaj mu pomaga na zadnjih tekmah

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski zvezdnik se je vrnil na zmagovita pota. Za to je delno zaslužna nedavna sprememba.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so prišli do druge zaporedne zmage, potem ko so v svoji dvorani premagali Minnesota Timberwolves (127:122). Teksačani imajo zdaj na računu 11 zmag in 14 porazov ter so spet ujeli priključek z ekipami, ki so na mestih za končnico.

NBA Na koncu vseeno drama, Luka vlekel razmajani voz

Telički so po prvem polčasu vodili za 20 točk, a so se gostje, sicer najslabše moštva Zahoda, uspeli približati in izsiliti napeto končnico.

Luka Dončić je prispeval 26 točk (9-22 iz igre, 1-7 za tri) in dodal še osem skokov in pet podaj. V zadnji četrtini je dosegel 14 točk.

"Na zadnjih tekmah nekoliko drugače razporejamo moje minute. Menim, da sem zaradi tega bolj svež ob koncu tekme. Zame je to dobro," je po tekmi dejal 21-letni Ljubljančan.

O slabši zadnji četrtini Dallasa ni razmišljal predolgo: "V zadnji četrtini so imeli dober niz. Mi smo storili vse, da zmagamo. Kaj drugega niti ni pomembno." 

V zadnjih dneh so se v dvorane vrnili navijači, čeprav v omejenem številu. "Odlično je. Komaj smo čakali na navijače v dvorani. Upam, da jih bo kmalu še več. Dali so nam energijo, tudi če jih je bilo malo," je pristavil zvezdnik Teličkov.

Covid-19 protokol "Nos imam že kot švicarski sir"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.