Šport > Košarka
2150 ogledov

Dončić razkril, kaj mu pomaga na zadnjih tekmah

Luka Dončić Mavs Timberwolves Profimedia
Slovenski zvezdnik se je vrnil na zmagovita pota. Za to je delno zaslužna nedavna sprememba.

Dallas Mavericks so prišli do druge zaporedne zmage, potem ko so v svoji dvorani premagali Minnesota Timberwolves (127:122). Teksačani imajo zdaj na računu 11 zmag in 14 porazov ter so spet ujeli priključek z ekipami, ki so na mestih za končnico.

Luka Dončić NBA Šport Na koncu vseeno drama, Luka vlekel razmajani voz

Telički so po prvem polčasu vodili za 20 točk, a so se gostje, sicer najslabše moštva Zahoda, uspeli približati in izsiliti napeto končnico.

Luka Dončić je prispeval 26 točk (9-22 iz igre, 1-7 za tri) in dodal še osem skokov in pet podaj. V zadnji četrtini je dosegel 14 točk.

"Na zadnjih tekmah nekoliko drugače razporejamo moje minute. Menim, da sem zaradi tega bolj svež ob koncu tekme. Zame je to dobro," je po tekmi dejal 21-letni Ljubljančan.

O slabši zadnji četrtini Dallasa ni razmišljal predolgo: "V zadnji četrtini so imeli dober niz. Mi smo storili vse, da zmagamo. Kaj drugega niti ni pomembno." 

V zadnjih dneh so se v dvorane vrnili navijači, čeprav v omejenem številu. "Odlično je. Komaj smo čakali na navijače v dvorani. Upam, da jih bo kmalu še več. Dali so nam energijo, tudi če jih je bilo malo," je pristavil zvezdnik Teličkov.

Covid-19 protokol Šport "Nos imam že kot švicarski sir"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice