Dončić spet združen z igralcem, s katerim sta že navduševala

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Nekdanji soigralec Luke Dončića se je pridružil moštvu Dallas Mavericks.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski fenomen Luke Dončić bo v prihajajoči sezoni lige NBA spet združil moči z nekdanjim soigralcem pri Real Madridu Facundom Campazzom.

Poročali smo, da naj bi bili v Dallasu zelo zainteresirani za sodelovanje z 31-letnim organizatorjem igre, s katerim so po zadnjih informacijah sklenili enoletno pogodbo.

Campazzo je bil pretekli dve leti član moštva Denver Nuggets, s katerim se je dvakrat uvrstil v končnico. Njegovo karierno povprečje v ZDA znaša 5,6 točke, 1,8 skoka, 3,5 podaje in 1,1 ukradene žoge na tekmo.

Foto: Profimedia Facundo Campazzo

Dončić in Campazzo sta si v Madridu delila slačilnico v sezoni 2017/2018, v kateri je Real osvojil evroligaško krono, Dončić pa je postal najkoristnejši košarkar (MVP) rednega dela in zaključnega turnirja Final Four.

Campazzo je po Dončićevi selitvi v ZDA prevzel vlogo vodilnega košarkarja in Realu leta 2019 pomagal do naslova v ligi ACB, sam pa se je takrat okitil z nazivom MVP.

S prihodom Campazza je pod velikim vprašajem prihodnost Tylerja Dorseya, ki ima z Dallasom sklenjeno "two-way" pogodbo, kakršno so poleti ponujali tudi slovenskemu reprezentantu Edu Muriću.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.