Dončić tokrat s posebnimi športnimi copati, to je razlog

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Slovenski košarkarski zvezdnik je imel posebno obutev.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić v končnici nastopa s športnimi copati, ki nosijo njegovo ime, pri Jordan Brand so namreč razvili model Luka 1. Na drugi tekmi finala zahodne konference proti Golden State Warriors je slovenski zvezdnik zdaj zaigral v posebni izdaji omenjenega modela, ta je bila posvečena njegovemu nekdanjemu klubu Realu ob uvrstitvi v finale evrolige. Kraljevi klub je v polfinalu s 86:83 premagal Barcelono.

Dončić je pogodbo z Jordan Brand sicer podpisal leta 2019, sodelovanje pa se je z začetkom tokratnega play-offa dvignilo na še višjo raven, saj je zprvi mož Dallasa pristal v družbi največjih zvezdnikov, ki se lahko pohvalijo s 'svojimi' športnimi copati. Luka 1 so večinoma izdelane v črni barvi, na drugem obračunu pa so bile Dončićeve tokrat v barvah madridskega kluba, bele z modrimi detajli. 

Omenjena obutev Dončiću ni prinesdla sreče, saj so Mavericks izgubili s 117.126, Slovenec pa je pri tem sicer dosegel kar 42 točk.

Takšno je stanje Luka o bolezni in težavah z ramo Sedel ob igrišču Vsi so že zapustili trening, le Luka je ostal... Ne boste verjeli, zakaj!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.