Šport > Košarka
2871 ogledov

Dončić tokrat s posebnimi športnimi copati, to je razlog

Luka Dončić Profimedia
Slovenski košarkarski zvezdnik je imel posebno obutev.

Luka Dončić v končnici nastopa s športnimi copati, ki nosijo njegovo ime, pri Jordan Brand so namreč razvili model Luka 1. Na drugi tekmi finala zahodne konference proti Golden State Warriors je slovenski zvezdnik zdaj zaigral v posebni izdaji omenjenega modela, ta je bila posvečena njegovemu nekdanjemu klubu Realu ob uvrstitvi v finale evrolige. Kraljevi klub je v polfinalu s 86:83 premagal Barcelono.

Dončić je pogodbo z Jordan Brand sicer podpisal leta 2019, sodelovanje pa se je z začetkom tokratnega play-offa dvignilo na še višjo raven, saj je zprvi mož Dallasa pristal v družbi največjih zvezdnikov, ki se lahko pohvalijo s 'svojimi' športnimi copati. Luka 1 so večinoma izdelane v črni barvi, na drugem obračunu pa so bile Dončićeve tokrat v barvah madridskega kluba, bele z modrimi detajli. 

Omenjena obutev Dončiću ni prinesdla sreče, saj so Mavericks izgubili s 117.126, Slovenec pa je pri tem sicer dosegel kar 42 točk.

Luka Dončić Takšno je stanje Šport Luka o bolezni in težavah z ramo Luka Dončić Sedel ob igrišču Šport Vsi so že zapustili trening, le Luka je ostal... Ne boste verjeli, zakaj!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice