Dončić z lepim darilom osrečil mlada oboževalca

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Slovenski zvezdnik ima ogromno privržencev, s prijaznimi gestami pridobiva nove.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je v noči na ponedeljek po srednjeevropskem času znova navdušil ljubitelje košarke. Na šesti tekmi Dallas Mavericks v tej sezoni je bil Slovenec z novim trojnim dvojčkom gonilna sila Teksačanov za zmago na gostovanju pri Cavaliers.

Ljubljančan je porušil še nekaj rekordov, o katerih smo že poročali, in tako postavil nove mejnike za prihodnje generacije v NBA.

"Mladi Luka" Dončić prvi po 54 letih, vse komentiral tudi Nowitzki

V Clevelandu in okolici domuje veliko ljudi slovenskih korenin, ti so množično obiskali obračun med Konjeniki in Telički. Dončić se je že pred tekmo srečal z nekaterimi navijači in znova pokazal, da ima veliko srce.

To ni šov Kar je Dončić storil pred tekmo, vam bo stopilo srce

Na zveste privržence, posebej tiste najmlajše, ni pozabil niti po srečanju v Ohiu. Podelil je nekaj avtogramov, poziral za fotografije in mladima navijačema podaril obutev, ki jo je nosil na srečanju.

Dallas Mavericks bodo sezono nadaljevali v noči na četrtek, ko bodo na svojem parketu pričakali Orlando Magic.

Slovenska hrana Dončić: "Si lahko to odnesem?"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.