Dončić žrtev birokratskega zapleta

Foto: Print Screen luka dončić
Slovenski košarkar še vedno ni treniral z novimi soigralci.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić zaradi birokratskega zapleta z njegovim nekdanjim klubom še vedno ni treniral s košarkarji Dallas Mavericks. V ZDA še vedno čakajo na potrdilo o prekinitvi pogodbe z Real Madridom, s katerim bo Dončić dokončno prekinil vezi z Evropo in postal polnopravni član NBA moštva.

Dallas Dončić išče stanovanje in čaka papirje

Dončić je svoje bodoče soigralce, ki se pripravljajo na začetek poletne NBA lige v Las Vegasu, že v torek obiskal na treningu, vendar bo do prejema izpisnice iz Madrida, kot kaže, prepuščen individualnemu delu.

"Vesel sem, da je z nami," je povedal Jamahl Mosley, pomočnik trenerja Dallasa, ki bo v poletni ligi opravljal vlogo glavnega stratega. "Kar zadeva Dončića, je treba urediti še nekatere podrobnosti, ki niso povezane z nami. Veseli smo, da je tukaj ob nas. Lepo ga je gledati, kako meče na koš," dodal Mosley.

Status uganka Dončić manjkal na prvem treningu Dallasa

Prav metu namerava Dončić posvetiti največ pozornosti. "V NBA je drugače. Igra je hitrejša, igrišče bolj odprto. Mislim, da mi bo tukaj bolj všeč. Vedno je možno napredovati. Vse se da izboljšati, še posebej moj met. To je prva stvar, v kateri želim napredovati," je povedal slovenski košarkar.

Dallas Mavericks so z nestrpnimi navijači delili posnetek Dončićevega prvega individualnega treninga. "Čudeži deček," so pripisali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 11:18 5. Julij 2018.

    Slovensko košarkar? Že dolgo ni več, če bi hotel biti, bi igral za državni tim.

  • 10:40 5. Julij 2018.

    Hebal vas doncic.En dan ne morete brez zmazka o njemu.Nismo vsi obsedeni z njim.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.