Dončića je surovo vrgel na tla! Tako je bil videti incident v San Franciscu ...

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Srečanje v novi dvorani franšize Warriors se je, po nekaj napetih trenutkih, končalo v prid Dallasa.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je za zmago Dallas Mavericks nad Golden State Warriors (121:141) spet dosegel nekaj zgodovinskih mejnikov, zapletel se je tudi v prerivanje.

Najmlajši Dončić ruši mejnike, padel tudi Jordanov rekord!

Po izenačenem prvem polčasu so Telički v nadaljevanju stopili na plin in zdesetkane Bojevnike, ki so se letos iz Oaklanda preselili v San Francisco, suvereno porazili.

Ob koncu tretje četrtine, ko je razlika že zelo narasla, so domačim popuščali živci. Ob skoku za žogo sta se skupaj znašla Dončić in Marquese Chriss, boj pa se je spremenil v petelinjenje.

Dončić je zamahnil proti žogi in zgrešil, nato se je vmešal Kristaps Porzingis, zatem pa sta se v kontaktu spet znašla Dončić in Chriss. Domači košarkar je močno odrinil Slovenca, ki je pristal med gledalci.

Mladi zvezdnik Dallasa se je hitro pobral in izmenjal nekaj ostrih besed s Chrissom, s katerim sta se pred tem medsebojno provocirala. Američan je za svoje postopanje po ogledu počasnega posnetka dobil tehnično napako.

Luka Magic Dončić znova blestel, nato se je zapletel v prerivanje

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:13 29. December 2019.

    Je vsaj občutil, kako zvezde padajo.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.