Dončićev stari znanec spet obračunal s Slovencem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Dežurni kritik Luke Dončića je bil ponovno na delu.
Oglej si celoten članek

Košarkarski analitik Skip Bayless, znan kot neizprosen kritik LeBrona Jamesa in Luke Dončića, je sinoči ubil dve muhi na en mah, ko je v isti sapi užalil oba omenjena košarkarja. 

NBA Dvoboj Jamesa in Dončića, promet na tekmi pa enosmeren

Priznani strokovnjak, ki že dlje časa širi prepričanje, da je Dončić precenjen igralec, se je obregnil ob Jamesov strelski izkupiček v prvem polčasu (14 točk), ko ga je na parketu pokrival slovenski košarkar.

Bayless, ki Dončića smatra za enega slabših obrambnih igralcev v ligi, meni, da bi moral "Kralj James" do odmora zbrati najmanj 20 točk, ob tem pa je znova spomnil na lansko izjavo košarkarja LA Lakers Kyla Kuzme, ki je za zmagovito strategijo proglasil iskanje igralca, za katerega je zadolžen Slovenec.

NBA Gogi blestel: kar dajte mu nagrado za najboljšega šestega moža

"Glede na to, da ga je pokrival Luka, me preseneča, da LeBron v prvem polčasu ni poskusil doseči vsaj 20 točk. Kot je po lanski zmagi nad Dallasom dejal Kyle Kuzma: 'Podajali smo tistemu, ki ga je pokrival Luka'," je zapisal Bayless.

Foto: Twitter skip bayless

Bayless je bil v preteklosti večkrat izredno kritičen do Dončića, kateremu očita pomanjkanje obrambnih sposobnosti, slab met za tri točke in podpovprečno izvajanje prostih metov. Kar zadeva njegove statistične dosežke, pa 69-letnik pravi, da so številke zavajajoče.

Obenem bije tudi nekakšno osebno bitko z LeBronom, še zlasti v luči razprave o najboljšem igralcu vseh časov, v kateri se Bayless brezkompromisno nagiba na stran velikega Michaela Jordana.

Legenda Odšel je velikan! Umrl je 12-kratni prvak lige NBA

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.