Dragić o Butlerju: "Tega res ne razumem"

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Eden najboljših prijateljev Gorana Dragića se v preteklosti ni razumel s svojimi soigralci.
Oglej si celoten članek

Jimmy Butler je človek brez dlake na jeziku, zaradi česar si je v NBA pridobil status težavnega igralca. Še zlasti je k temu pripomoglo njegovo kratkotrajno bivanje v Philadelphii, kjer nikakor ni našel skupnega jezika s soigralci.

"Njegovi uspehi v Miamiju me ne presenečejo. Jimmy je tip človeka, ki vedno izrazi nestrinjanje, če je karkoli narobe oziroma se komu godi krivica. Takšni igralci običajno niso preveč zaželeni v ekipi, še posebej ne s strani trenerjev," je nedavno pojasnil turški branilec Furkan Korkmaz, član Philadelphie 76ers od leta 2017.

Odprl dušo Dragić: "Ko sem se sestal s Spojem, mi je bilo zelo težko"

Popolnoma drugače se odvija Butlerjeva zgodba v Miamiju, kjer je z igralci spletel pristne prijateljske vezi, še posebj z Goranom Dragićem. "Ne vem, zakaj ima takšen sloves," je povedal slovenski organizator igre, ki ni prepričan, ali si bo v naslednji sezoni še delil slačilnico z Američanom.

"Jimmy je fantastičen košarkar, izjemen soigralec. Mislim, da je to kultura, ki jo gojimo v Miamiju. Spoelstra in trenerji hočejo, da povemo svoje mnenje. Želijo, da igralci sodelujemo v pogovorih. Včasih to ni najbolj prijetno, vendar je dobro za napredek ekipe. Takšen je Jimmy. Če ne boš opravljal svojega dela, ti bo to povedal naravnost v obraz. Vsi igralci to razumemo. Morda so bili v prejšnjih ekipah nekaterih bolj občutljivi in so zato imeli probleme z njim. Pri nas tega ni bilo. Jimmy je odličen vodja in zelo tekmovalen igralec. Z njim smo prišli do finala," je poudaril Dragić.

Prost igralec Dragić iskreno o prihodnosti: "Upam, da se dogovorimo"

Foto: Epa Jimmy Butler, Goran Dragić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.