"Dragić pred Kembo je zločin lige NBA"

Foto: Profimedia Goran Dragić
Zgodovinski trenutek za Gorana Dragića in slovensko košarko je razveselil mnoge, ne pa čisto vseh.
Oglej si celoten članek

Goran Dragić si je z nekaj sreče utrl pot na All-Star tekmo in postal sploh prvi Slovenec, ki bo dobil priložnost na tekmi vseh zvezd.

Dragiću so kot edinemu predstavniku moštva Miami Heat ob tej priložnosti čestitali reprezentančni kolegi, nekdanji in aktualni soigralci ter nekatera druga zveneča imena evropske in svetovne košarke.

Odziv Dragića Tako so soigralci izvedeli, da Dragon odhaja na All-Star tekmo

Večina uporabnikov družbenih omrežij je Dragićevo udeležbo na All-Star vikendu pozdravila z velikim navdušenjem, našlo pa se je tudi nekaj takšnih, ki bi na tekmi raje videli bodisi Bena Simmonsa (Philadelphia 76ers) bodisi Kembo Walkerja (Charlotte Hornets).

"Skrajni čas," je Dragićev trenutek pospremil bosanski center pri Portland Trail Blazers Jusuf Nurkić. Čestitke so zvezdniku Miamija izrekli še njegov brat Zoran, Klemen Prepelič, Edo Murić in Beno Udrih. "Zelo sem vesel zate. Zasluženo," je zapisal slednji.

All-Star Goran Dragić bo zaigral na All-Star tekmi!

Izbor komisarja Adama Silverja pa ni zadovoljil vseh. "Mi lahko kdo pojasni, kako je Dragić dobil prednost pred Benom Simmonsom?" je zapisal nek uporabnik, drugi pa je dodal: "All-Star tekme, izbor ali rezultat mi ne bodo kratili spanca, a Dragić pred Kembo je zločin lige NBA."

Še več odzivov si preberite v priloženih objavah.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.