Šport > Košarka
1208 ogledov

"Dragić pred Kembo je zločin lige NBA"

Goran Dragić
Zgodovinski trenutek za Gorana Dragića in slovensko košarko je razveselil mnoge, ne pa čisto vseh.

Goran Dragić si je z nekaj sreče utrl pot na All-Star tekmo in postal sploh prvi Slovenec, ki bo dobil priložnost na tekmi vseh zvezd.

Dragiću so kot edinemu predstavniku moštva Miami Heat ob tej priložnosti čestitali reprezentančni kolegi, nekdanji in aktualni soigralci ter nekatera druga zveneča imena evropske in svetovne košarke.

Goran Dragić Odziv Dragića Šport Tako so soigralci izvedeli, da Dragon odhaja na All-Star tekmo

Večina uporabnikov družbenih omrežij je Dragićevo udeležbo na All-Star vikendu pozdravila z velikim navdušenjem, našlo pa se je tudi nekaj takšnih, ki bi na tekmi raje videli bodisi Bena Simmonsa (Philadelphia 76ers) bodisi Kembo Walkerja (Charlotte Hornets).

"Skrajni čas," je Dragićev trenutek pospremil bosanski center pri Portland Trail Blazers Jusuf Nurkić. Čestitke so zvezdniku Miamija izrekli še njegov brat Zoran, Klemen Prepelič, Edo Murić in Beno Udrih. "Zelo sem vesel zate. Zasluženo," je zapisal slednji.

goran dragić miami heat All-Star Šport Goran Dragić bo zaigral na All-Star tekmi!

Izbor komisarja Adama Silverja pa ni zadovoljil vseh. "Mi lahko kdo pojasni, kako je Dragić dobil prednost pred Benom Simmonsom?" je zapisal nek uporabnik, drugi pa je dodal: "All-Star tekme, izbor ali rezultat mi ne bodo kratili spanca, a Dragić pred Kembo je zločin lige NBA."

Še več odzivov si preberite v priloženih objavah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.