Šport > Košarka
10954 ogledov

Dragiću nova zaušnica s strani šefa lige NBA

Anthony Davis Goran Dragić Miami Heat
Usoda slovenskega košarkarja še naprej visi v zraku.

Miami Heat, četrta ekipa vzhodne konference, še naprej ostaja brez svojega predstavnika na zvezdniški tekmi All-Star.

Po poškodbi organizatorja igre Washington Wizards Johna Walla, ki bo moral na artroskopijo levega kolena, se je med možnimi zamenjavami omenjalo Gorana Dragića, ki pa ni dobil podpore komisarja lige NBA Adama Silverja.

Silver, ki pri izbiri zamenjav ni vezan na igralni položaj, je namesto Walla vpoklical centra Detroit Pistons Andreja Drummonda. Ta je dobil prednost pred Dragićem, Hassanom Whitesideom (Miami Heat), Kembo Walkerjem (Charlotte Hortnets) in Benom Simmonsom (Philadelphia 76ers).

Miami Heat je tako še vedno edina ekipa na mestih, ki vodijo v končnico, brez udeleženca All-Star vikenda.

Predstavnika na tekmi bo imelo deset ekip iz vzhodne in sedem ekip iz zahodne konference, medtem ko vročica kljub visokemu četrtemu mestu na lestvici ob izkupičku 29 zmag in 21 porazov ostaja praznih rok.

goran dragić miami heat Preobrat Šport Žarek upanja za Dragića, lastnik Miamija že lobira

Toda kanček upanja za Dragića, ki po desetletni karieri onkraj Atlantika še vedno čaka na svojo prvo priložnost na All-Star tekmi, ostaja.

V noči na sredo se je na tekmi z Detroit Pistons poškodoval zvezdnik Cleveland Cavaliers Kevin Love. Ameriški center bo zaradi zloma leve roke počival od šest do osem tednov, kar pomeni, da bo moral Silver na seznam pripisati še enega igralca.

Dragića je kot zamenjavo za Walla podprl tudi lastnik košarkarske franšize s Floride Micky Arrison. "Hvala za podporo. Najboljši šef v športu," se mu je zahvalil slovenski košarkar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice