Šport > Košarka
5195 ogledov

Žarek upanja za Dragića, lastnik Miamija že lobira

goran dragić miami heat
Slovenski košarkarski zvezdnik med najresnejšimi kandidati za zamenjavo Johna Walla.

Poročali smo, da je najboljši slovenski košarkar Goran Dragić ostal brez nastopa na tekmi All-Star. Košarkarski trenerji so z odločitvijo, da na seznam udeležencev zvezdniške tekme ne uvrstijo nobenega igralca Miami Het, razburili številne navijače.

goran dragić Zaušnica Miamiju Šport Navijači ogorčeni: "Dragića so oropali!"

Zgodba bi zdaj lahko dobila nepričakovan preobrat. Po poročanju ameriških medijev bo moral košarkar Washington Wizards John Wall na artroskopijo kolena in bo z igrišč odsoten najmanj šest tednov.

Wall bi moral nastopiti na All-Star tekmi, med najresenejšimi kandidati za njegovo zamenjavo pa se omenja prav Goran Dragić.  

Takoj po razkritju zdravstvenega stanja ameriškega košarkarja se je na Twitterju oglasil lastnik Miami Heat Micky Arison in razglasil svojega aduta. 

Dragiću je podporo še pred razkritjem končnega seznama izrekel tudi trener Erik Spoelstra. "Mislim, da bi morali razmisliti o Goranu. Ko igra na na svojem nivoju, imamo občutek, da lahko premagamo kogarkoli," je poudaril.

Dragić v desetletni karieri še nikoli ni zaigral na All-Star tekmi. V letošnji sezoni v povprečju dosega 17,0 točke, 4,8 podaje in 4,1 skoka na tekmo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice