Šport
458 ogledov

Kopitar in druščina so si razdelili milijon dolarjev

anže kopitar
Hokejski zvezdniki lige NHL so se pomerili na All-Star tekmi.

Hokejski zvezdniki pacifiške divizije, za katere je nastopal tudi slovenski zvezdnik Anže Kopitar, ki je prispeval dve podaji, so zmagovalci tekme zvezd severnoameriške lige NHL. Na turnirju All-Star med ekipami vseh štirih divizij so v finalu hokejisti pacifiške skupine s 5:2 premagali najboljše igralce atlantske skupine.

Enajsterica hokejistov pacifiške skupine si je ob zmagi razdelila tudi milijon dolarjev nagrade. "Na teh tekmah ne gre zgolj za denar, tekme so tekmovalne narave," je povedal Johhny Gaudreau.

V polfinalu pa so Kopitar in druščina odpravili prav tako s 5:2 odpravili hokejiste centralne divizije, v drugem polfinalu pa so bili hokejisti atlantske divizije s 7:4 boljši od tekmecev metropolitanske skupine.

Za najboljšega igralca tekme zvezd so izbrali novinca v NHL, Brock Boeser iz Vancouver Canucks. "Nikoli v sanjah si ne bi mislil kaj takšnega," je povedal Boeser, na vprašanje, kaj bo naredil z avtomobilom, pa je odvrnil: "Mogoče ga bom dal sestri. Ne vem."

Za pacifiško ekipo je sicer blestel Rickard Rakell, ki je tekmo končal z dvema goloma in podajo. Zadel je prvi in zadnji gol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice