Dragićev odgovor soigralcu: "Ne, ne ne. Tega ne bi smel reči"

Foto: Print Screen dragić
Košarkarji Miami Heat so zapravili prvo od treh priložnosti za uvrstitev v veliki finale lige NBA.
Oglej si celoten članek

Miami Heat so morali na peti tekmi finala vzhodne konference priznati premoč Boston Celtics (108:121). Moštvo Gorana Dragića po petih tekmah še vedno vodi s 3:2 v zmagah.

NBA končnica Dragić je še enkrat več vlekel voz Miamija

Boston si je zmago priigral z odlično igro v drugem polčasu, ko je zatajila predvsem obramba Miamija. Odgovornost za poraz je po tekmi prevzel Bad Adebayo, ki je dejal, da ima občutek, da je razočaral soigralce.

Izključitev Dragić v središču velike polemike: "Kaj, za vraga, je bilo to?

Dragić, sicer prvi strelec moštva, se s temi besedemi ni strinjal. "Ne, ne, ne. To ni bila njegova odgovornost. Ne bi smel tega reči. Vsi vemo, da ni tako. Odgovornost nosi celotna ekipa. Vsi bi morali odigrati bolje, krivde ne moremo pripisati enemu igralcu. Ne strinjam se s tem. V zadnji četrtini smo vsi izgledali slabo. Nismo igrali obrambe. Do tega uspeha smo prišli kot ekipa, tudi izgubljamo kot ekipa," je povedal slovenski organizator igre.

Legenda "Kar so naredili Dragiću, večina NBA zvezdnikov ne bi prenesla"

Njegovemu mnenju se je pridružil tudi Jimmy Butler. "Bam niti prilbižno ni odgovoren za poraz. Vsi smo krivi. Tega se vsi dobro zavedamo. Nihče ni igral, kot bi moral."

O samem porazu je Dragić še dejal: "Ta tekma je končana. Ne moremo nič spremeniti. Vemo, da smo igrali slabo v drugem polčasu, obrambe ni bilo. Mislim, da so v tretji četrtini dosegli več kot 40 točk, kar je preveč. Bolje moramo opraviti svoje delo v obrambi."

Šesta tekma bo v pondeljek ob 1:30 po slovenskem času.

Problem "Pohojanje gležnja ni bilo dogovorjeno, toda ..."

Foto: Epa goran dragić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:49 26. September 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.