Drama pred očmi večtisočglave množice

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
V Beogradu se navijač Partizana še vedno bori za življenje.
Oglej si celoten članek

V četrtek se je v okviru play-offa za Ligo Evropa v Beogradu odvil obračun med Partizanom in Beşiktaşem. Srečanje se je končalo z remijem (1:1), na tribunah in ob igrišču pa se je odvijala prava drama.

Daleč od Evrope Zapravljive Olimpije ni rešila niti terenska premoč

Sredi prvega polčasa, ko so Turki zabili izenačujoči gol, je enemu od privržencev domačih postalo slabo, nato je izgubil zavest, po nekaterih informacijah naj bi mu zastalo srce. Spravili so ga ob rob igrišča k reševalnemu vozilu in ga tam deset minut skušali reanimirati, nato pa ga ob aplavzu občinstva prepeljali na urgenco.

Sprva so se pojavile informacije, da je navijač umrl. Odzval se je celo Partizan in na družino naslovil sožalno izjavo, toda kmalu so se pojavile drugačne novice. Zdravniki so se dve uri borili za življenje navijača in po navedbah B92 je omenjeni še vedno živ, a ostaja v rizičnem stanju.

Beograd Na stadion niso smeli, zato so se utaborili pred njim

Del drame, ki se je odvijala v Beogradu, si lahko ogledate na spodnjih posnetkih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.