Dvorana norela zaradi Dončića, predstavnika Dallasa pa takole

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Trener in športni direktor Dallasa sta nemo spremljala vrhunski koš Luke Dončića.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarji so v drugem krogu skupinskega dela EuroBasketa nadigrali Madžare s 15 točkami razlike (103:88).

Slovenci, aktualni evropski prvaki, so v nekem trenutku vodili celo za 30 točk (101:71), a je Madžarom, ki so proti rezervni slovenski postavi prišli do delnega izida 17:2, uspelo zaostanek do konca srečanja prepoloviti.

O potezi tekmeca "To je bilo res podlo"

Glavna atrakcija na parketu Lanxess arene v Kölnu je bil ponovno Luka Dončić, ki je bil z 20 točkami tudi najboljši strelec slovenske izbrane vrste.

Mladi zvezdnik Dallasa, ki sta ga z roba igrišča spremljala trener Jason Kidd in športni direktor teksaške franšize Nico Harrison, je znova navduševal s svojimi vragolijami in bil za to večkrat nagrajen s stoječimi ovacijami.

Veliko navdušenja je požela njegova trojka sredi tretje četrtine, ko je v zanj značilnem slogu po koraku nazaj z velike razdalje zadel za vodstvo Slovenije z 72:45.

Foto: Print Screen

"MVP, MVP!" je odmevalo s tribun, kjer je po košu zavladala prava evforija, medtem ko sta dva že omenjena predstavnika Dallasa vse skupaj sprejela povsem ravnodušno.

Foto: Print Screen

"Množica je ponorela, onadva pa sploh nista kazala pretiranega navdušenja. Ali sta tega že navajena ali pa iz nekega razloga nista želela pokazati čustev," je na redditovi platformi ugibal nek navijač Dallasa. "Verjetno sta že navajena," ga je prepričal drugi.

Kako se bo na enega izmed Dončićevih vrhuncev odzval trener Kidd, je zanimalo tudi novinarko Dallas Morning Newsa Callie Caplan (na sliki ob Kiddu), ki je svoj pogled uperila vanj, a je ameriški strateg ostal povsem stoičen.

Prepelič "Vsi vemo, kaj je bilo z Goranom, vsaka takšna minuta je zlata vredna"

Od 2:25 naprej:

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.