Eden najboljših na svetu suspendiran

Foto: Epa
Foto: Epa
Lani je v konkurenci dvojic osvojil dva grand slama, letošnje leto se je zanj začelo katastrofalno.
Oglej si celoten članek

Mednarodna teniška zveza (ITF) je suspendirala Kolumbijca Roberta Faraha, potem ko so oktobra v njegovem vzorcu našli sledi boldenona, prepovedanega steroida. Farah je sicer eden najboljših igralcev v konkurenci dvojic.

Afera Šok v svetu tenisa! Eden izmed prvih dveh igralcev sveta dopingiran!

Boldenon v Kolumbiji uporabljajo za pospešitev rasti goveda, je pa na seznamu prepovedanih substanc pri Svetovni protidopinški agenciji.

Leta 2018 je kolumbijski olimpijski komite športnike opozoril, da je v govedini boldenon. "Prepričan sem, da je bilo to krivo za izid testa," je dejal Farah.

OP Avstralije Bedene in Hercogova napredovala

Triintridesetletni v Kanadi rojeni tenisač in njegov partner v dvojicah Juan Sebastian Cabal sta lani zmagala tako v Wimbledonu kot na odprtem prvenstvu ZDA, leta 2018 pa sta bila finalista dvojic na OP Avstralije.

Morala bi igrati tudi na letošnjem turnirju v Melbournu, a je prejšnji teden prišla v javnost vest o pozitivnem dopinškem vzorcu. Cabal bo tako v Avstraliji igral skupaj s Špancem Jaumejem Munarjem.

Ne bo šlo Bizaren incident z banano, sodnik naredil red
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.