Eden največjih: "Sovražim, kako Dallas zapravlja Lukovo kariero!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Priljubljeni "Chuck" ni niti najmanj zadovoljen z delom Dallasovega vodstva v zadnjih letih.
Oglej si celoten članek

Dallas Mavericks so ponoči morda kar nekoliko nepričakovano premagali Memphis Grizzlies s 104:96 ter tako nekoliko prekinili črno serijo, ko so na zadnjih desetih tekmah kar osemkrat izgubili.

Res je, da je Dallas odlično začel sezono in da se je črni niz začel šele po poškodbi Luke Dončića, a prav slednja je znova pokazala na zaskrbljujoče stanje, kako slaba je ta ekipa brez slovenskega zvezdnika.

Foto: Profimedia Luka Dončić

Dallas tako v letošnji sezoni še ni dobil tekme, na kateri bi manjkal mladi Slovenec in le vprašamo se lahko, kaj počnejo Mark Cuban in vodstvo Maverickov, saj bi večina drugih ekip po treh takšnih sezonah, kot jih je imel Luka, že sestavila okoli svojega paradnega konja ekipo, ki bi na njegovih krilih zagotovo že tvorila sam vrh lige.

Medtem pa deluje kader, s katerim si lahko Luka pomaga, iz sezone v sezono slabši, Dallas nekoliko napreduje zgolj zaradi rasti in razvoja Dončićeve igre. In mnogo je takih, ki so prepričani, da Dallas dejansko uničuje Lukovo kariero, saj se slednji počasi bliža svojim najboljšim letom, do sedaj pa se zaradi nekonkurenčnosti ekipe lahko pohvali le z dvema hitrima izpadoma iz končnice.

Foto: Profimedia Charles Barkley

Eden najbolj glasnih in neposrednih pri  kritikah na račun Dallasa je tako legendarni Charles Barkley, ki je po porazu proti Brooklynu javno spregovoril o svojem razočaranju nad Dallasovim početjem.

"Sovražim, kako Dallas zapravlja Dončićevo kariero," je bil jezen Barkley, ki je bil na vprašanje Kennyja "The Jet" Smitha, kako jo zapravljajo, povsem neposreden: "Tako, da so zanič!"

Konec niza Dončić priznal: "V zadnjem času smo ..." Ameriški seznam Resno? Dončić ni v deseterici najboljših Neameričanov!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 00:56 10. December 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.