Legendarni Vujo: "Če te on preigra, bom ubil tebe in sebe"

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenski selektor je med eno od minut odmora slikovito motiviral svojega varovanca.
Oglej si celoten članek

Reprezentanca Slovenije je proti Španiji vpisala lepo zmago (31:26) in ostala v igri za najvišja mesta na evropskem prvenstvu. Slovenci so igrali odlično, a tudi tokrat je moral selektor Veselin Vujović uporabiti svoje motivacijske sposobnosti.

EP v rokometu Slovenija še med živimi!

Izkušeni Joan Cañellas je dosegel enega od zadetkov Španije, s katerim so se tekmeci malce približali, Vujović pa je zahteval minuto odmora in stebru obrambe - Blažu Blagotinšku, namenil nekaj izbranih besed.

"Če te (Joan, op. a.) Cañellas preigra, bom ubil tebe in sebe. Torej, ubil naju bom na mestu. On je že zdavnaj umrl," je na pomanjkljivosti španskega veterana slikovito opozoril Vujović, v kar se lahko prepričate na spodnjem posnetku.

Cañellas do konca tekme ni dosegel nobenega zadetka več.

Video Mačkovšek je rekel "ne"!

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:35 24. Januar 2018.

    HA HA HA ...VUJO LEGENDA!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.