Gledalci ponoreli! Dončić na noge dvignil dvorano, nato zaplesal

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Prizor, ki je spravil v delirij navijače moštva Dallas Mavericks.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je bil na sinočnji tekmi z Utah Jazz znova najbolj zaslužen za dobro razpoloženje v dvorani American Airlines Center, kjer domujejo njegovi Dallas Mavericks.

NBA Odločal met ob zvoku sirene, Dončić še sedmič v sezoni s 30+

Slovenski as je navijačem postregel s kar nekaj čudovitimi akcijami, največ navdušenja pa je požel njegov prodor v zaključku druge četrtine, s katerim je na noge spravil nemalo privržencev domačega moštva.

Po uspešni obrambni akciji je Dončić v napadu vse postoril sam. Žogo je ponesel prek sredine igrišča, s preigravanjem za hrbtom pustil za seboj Jordana Clarksona, s pogledom in gibom rok nakazal podajo Maxiju Klebru, nato pa potegnil do obroča za uspešno polaganje prek povsem nemočnega Mikea Conleyja.

Foto: Print Screen

Tekmeci v skrbeh Dončić na meji z znanstveno fantastiko: "Alarmantno!"

S tem košem, ki ga je proslavil s plesnimi gibi, je minuto pred iztekom prvega polčasa poravnal izid na 47:47, kar je botrovalo huronskemu navdušenju in stoječim ovacijam gledalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 11:48 3. November 2022.

    Spet Dončić, domači mediji so obsedeni s poročanjem.

  • 11:06 3. November 2022.

    Mal je z ritko pomigal in že je John travolta

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.