Gledalka zakrivila grozljiv množičen padec, udeležen tudi Roglič!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Na prvi etapi Dirke po Franciji je nespretna gledalka zakrivila množičen padec, v katerega je bil vpleten tudi Primož Roglič.
Oglej si celoten članek

45 kilometrov pred koncem prve etape Dirke po Franciji smo bili priča množičnemu padcu, v katerem jo je najhuje odnesla prav Jumbo-Visma našega Primoža Rogliča, saj so se prav kolesarji nizozemske ekipe prvi znašli na tleh.

Do incidenta je prišlo zaradi nespametne gledalke, ki je s transparentom uspela zadeti enega izmed vodilnih kolesarjev Jumbo-Visme, Nemca Tonyja Martina, ki je s svojim padcem na tla spravil skorajda vse preostale člane nizozemske ekipe ter še številne druge kolesarje.

Martin je vozil tik za Robertom Gesinkom, ki je bil edini iz Jumbo-Visme, ki se je še uspel ogniti padcu, medtem ko se Nemec več ni mogel ogniti gledalki, ki je gledala stran in držala svoj transparent preko ceste.

Povsem razredčena glavnina je nato povsem spustila tempo, tako da so lahko tudi kolesarji, ki so potrebovali zdravniško pomoč, ujeli vodilne kolesarje.

V glavnini so brez vidnih poškodb nadaljevali z dirko tudi vsi štirje Slovenci, čeprav je moral Tadej Pogačar še kar nekaj časa loviti glavnino.

Izmed vseh kolesarjev je po padcu zaenkrat odstopil le Jasha Sütterlin, celo zvesti Rogličev pomočnik Tony Martin je okrvavljen in v bolečinah uspel nadaljevati z dirko.

Odnosi v Jumbo-Vismi Rogličev sotekmovalec razkril, da se ne namerava takoj podrediti Primožu Kdo več ve? Slovenska asa in rivala pred Tourom obračunala še v kvizu o Sloveniji Pred spektaklom Strokovnjak: Roglič ima problem

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 22:14 26. Junij 2021.

    vse za samopromocijo, verjetno se bo ugotovilo da je bila kakšna "slavna z zurnala". transparent je bil obrnbjen proti kameri, …

  • 22:10 26. Junij 2021.

    To se vedno dogaja. Pred navijače bi bilo treba postavit ograje, ker so eni res idioti.

  • 22:02 26. Junij 2021.

    To trapo bi bilo treba zapreti!!! Organizatorji bodo verjetno morali razmisliti, kako pred takimi kreteni zaščititi tekmovalce!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.