Green Dragons besni na Mariborčane

Foto: Profimedia Green Dragons
Ljubljanska navijaška skupina je
Oglej si celoten članek

Olimpija je v zadnjih kolih zapravila prednost, ki jo je imela pred Maribor, v sobotni derbi pa bodo Ljubljančani tako krenili z zaostankom ene točke. Za moštvo Igorja Bišćana tako pravzaprav šteje le zmaga, v nobenem primeru pa zmaji ne smejo izgubiti, saj bi tako dve koli pred koncem njihov zaostanek znašal že štiri točke.

Šok v Stožicah Po koncu tekme vroče ob tribuni Green Dragonsov

Po zadnjem remiju, ki ga je v Stožicah iztržil zadnji Ankaran-Hrvatini, so svoje nezadovoljstvo nad predstavami izrazili tudi pri ljubljanski navijaški skupini, pred derbijem pa so Green Dragons ujezili tudi Mariborčani. Ti so pristašem ljubljanskega kluba ponudili na voljo 400 vstopnic, kar je po mnenju navijačev znatno premalo.

SNL Zapravljena enajstmetrovka v 90. minuti in šok za Olimpijo

"Navijaška skupina je v preteklosti s strani NK Maribor vedno prejela več kot 600 kart za svoje člane in nečlane in v vodstvu smo zgroženi, da se nam to dogaja ravno pred najbolj pomembno tekmo v zadnjih nekaj letih," so med drugim na svoji facebook strani zapisali Green Dragons.

xxx

Vstopnice za sobotno tekmo so sicer že pošle. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.