Šport > Nogomet
7479 ogledov

Po koncu tekme vroče ob tribuni Green Dragonsov

olimpija green dragons Print Screen Nogometaši Olimpije so se naposlušali svojih navijačev.
Olimpija se je znašla v nezavidljivem položaju.

Ljubljančani so si v 33. krogu Prve Lige TS privoščili velik spodrsljaj in po remiju z Ankaranom (0:0) nazadovali na drugo mesto prvenstvene lestvice.

Varovance Igorja Bišćana v naslednjem krogu čaka zahtevno gostovanje v Ljudskem vrtu, kjer se bodo pomerili z večnimi tekmeci iz Maribora.

Ricardo Alves SNL Šport Zapravljena enajstmetrovka v 90. minuti in šok za Olimpijo

Vijoličasti, ki so v soboto na gostovanju premagali Krško (1:2), imajo na vrhu lestvice zdaj točko prednosti pred Olimpijo. V primeru zmage v Ljudskem vrtu bi razlika narasla na štiri točke, kar bi lahko že zadostovalo za osvojitev 15. naslova državnega prvaka, saj bosta po večnem derbiju na sporedu samo še dva kroga.

Olimpija je veliko priložnost za zmago v Stožicah zapravila v 91. minuti, ko je najstrožjo kazen v režiji Ricarda Alvesa zaustavil razpoloženi gostujoči vratar Primož Bužan. Obramba, ki bi lahko krojila razplet letošnjega prvenstva, je poskrbela za veliko razočaranje med domačimi podporniki, ki so po koncu tekme od Ljubljančanov zahtevali pojasnila.

Najprej se je z zvestimi podporniki kluba pogovarjal Branko Ilić, nato pa so pred njih stopili tudi ostali nogometaši Olimpije. Padale se težke besede, za konec pa je sledila spodbuda pred bržkone odločilno tekmo sezone.

Green Dragons so že pred tekmo z Ankaranom napovedali, da se bodo v četrtek zglasili na treningu Olimpije, kjer pričakujejo "najbolj noro oddelan trening v zgodovini skupine." Svoje člane in simpatizerje so v pričakovanu četrtkovega treninga še enkrat pozvali k mobilizaciji.

Green Dragons Vrag odnesel šalo Šport Green Dragons 'zagrozili' Olimpiji

"V takšnih trenutkih je logično, da je agresija prva stvar, ki pride na plano. Razumemo jo, prav tako se zavedamo dejstva, da so ti isti igralci s strokovnim štabom na čelu, ki so nas pripeljali do položaja, da upravičeno sanjamo o dvojnem naslovu, tokrat močno razočarali. Spravili so se v položaj, iz katerega bo zelo težko priti. V položaj, ko je psihologija morda celo bolj pomembna kot pa nogometno znanje. In to so trenutki, v katerih smo mi bili že neštetokrat!" je zapisala navijaška skupine Green Dragons in dodala: "Apeliramo na vse vas, da se v četrtek ob 18:00 udeležite treninga."

Komentarjev 4
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 12:57 14.maj 2018.

    Prišel je čas,ko niti podkupljeni sodnik ne prinese zmage!! Res sramota kje je videl 11 metrovko,ki jo je podaril Olimpiji za to,da bi zmagala!! Mandalič bo moral od svojih na nogometni zvezi izbojevati,da Olimpija do 75 minute igra z igralcema ...prikaži več več zato bo pa moral poskrbeti SODNIK!! Sojenje slovenskih sodnikov je sramota za nogomet!! Naj že končno nekaj naredijo saj imajo možnost,da tekem ne prenašajo po televiziji in tako bo sodnik lahko sodil za "svoje"!

  • chicar 11:58 14.maj 2018.

    Komiki.

  • izy 11:41 14.maj 2018.

    Dokler bo tako kot je, družin ne bo na tekme in bodo stadioni še vedno samevali. Potrebno je sprejeti zakon, kot ga imajo v Angliji. Ne vem pa kaj delajo naši organi, da huliganov ne kaznuje in jim prepove obiske tekem za VEDNO!

Sorodne novice